Canon Ixus 990is

   PUBLICERAT 2009-08-16 › KLOCKAN 20:48:26
    KOMMENTERA INLÄGGET 3 st kommentarer
Har ju letat efter en grym liten kamera som vi även kan videofilma lite med, lite roligt sen när pyret kommer o man vill kanske göra lite videosnuttar. Vi har ju våran grymma system kamera men som sagt den vill man inte ha med sig överallt den tar sådan plats inte så att man vill ta med den på stan precis ;)
Så nu har jag hittat en vi var på Media Markt idag och såg denna skönhet jag blev helt förälskad, den kostade en del men det får vi leva med:) Verkar riktigt grym för att vara så liten! Så imorn blir det nog att vi åker och köper den efter jobbet ville hem och läsa lite om den innan vi köper den!





Bilderna är googlade!!


Anna A ›

Hejsan!

Har aldrig kommenterat här inne, är ganska ny på din blogg. Halkade in här via någon länk och fastnade helt enkelt. Ska bli roligt att följa sista halvan av din graviditet (vi är i "tillverkarfasen").

Måste verkligen rekomendera kameran, vi har föregångaren till den ni tittat på och är kanonnöjda. Har också en systemkamera men den släpar man ju inte på till vardags. Men vår lilla tar så bra bilder med mycket av systemkamera känslan.

Tack för en trevlig blogg

Kram

Anna A

Datum: 2009-08-17 Tid: 19:00:44
Hanna ›

Svar: Anna A kameran blev inköpt idag och som du säger den är så lätt att ta med sig över allt:)

Inte som system kameran precis haha:) Vad skoj att du halkat in här! Har du ingen blogg själv? Jag önskar er all lycka med tillverkarfasen;) SKOJ

Datum: 2009-08-17 Tid: 19:49:57
j ›

hej gör du bloggdesginer?:)

Datum: 2009-08-17 Tid: 19:57:12 BLOGG: http://juliiiakempff.blogg.se/



DITT NAMN:


DIN MAIL:


DIN BLOGG:


KOMMENTERA:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!