Halsning fran spain

Sander en liten halsning fran spanien. Vi har det jatte bra!
Resan ner hit gick jatte bra.

Vi hors av snart igen :)


98 dagar...

kvar till beräknad förlossning ka inte fatta att jag har gått 65% av min graviditet! Jag passar på och njuter nu in i det sista:) Håller på att tvätta upp allt här hemma nu innan vi ska packa väskorna till Spanien för imorn åker vi:)
Ska bli så underbart skönt komma bort på en sista resa bara jag och J :) detta är vår sista resa innan vi blir 3:) 
Nästa resa så är vi 3st:) känns så underbart alltihop! Vi ska bli 3st:) Vi båda längtar enormt mkt efter att få lov att träffa våran SON!

Igår var vi o köpte hans byrå med en glas skiva den kommer komma på bild när den är monterad:) Så fint det kommer bli i barnrummet jag ser det framför mig:)

Blir en fika med våra vänner i stan sen idag ska bli så mysigt en riktig söndag:)
Vi hörs sen!



Bil Jakt!

Vi är ju på jakt efter en till bil till mig nu när jag ska gå hemma, och jag har alltid velat ha en liten bil som passar mig! Men alla är på mig du ska ha en kombi så lätt med barnvagn och allt annat!
Jag funderar & funderar det är såå SVÅRT!!! Det är klart att en kombi passar en bäst! Men en liten bil är så behaglig o lätt fast sen går ju bara barnvagnen in o inget annat!!

Tycker det är JÄTTE SVÅRT!! Tänk om man hade kunnat köpa en av varje!!:P





trött...

har inte alls varit på blogg humör denna veckan tyvär & är inte det nu heller!! är så förbannat trött! längtar nu efter våran semester sista dagen imorn sen åker vi på måndag o är borta i en vecka skönt:) ska bli så härligt!

Har faktiskt inte hänt så mkt mer än att magen är sten hård som en fotboll! och vårat pyre sparkar för fullt!
Vi har antagligen bestämmt namn & efternamn till våran skatt med:)
Imorn kväll blir det bio med ett par vänner *trevligt*

Hittade en super fin bild när jag surfade på nätet



Bilden är från www.niomanader.se



Dagens BM besök!

Idag var vi hos Barnmorskan:) alltid lika spännande o gå ditt o få höra lillens hjärtljud:) Allting var jätte bra o jag följer kurvan jätte bra:) *stolt* Det ända som är super dåligt på mig och varför jag ÄR så förbannat trött är att jag har dåligt blodvärde!
Åt jo järntabletter i början men fick så ont i magen av ej gå på toa osv... Så jag slutade med dem och dem hjälpte men nu måste jag VERKLIGEN börja med dem igen! Men som sagt jag ska hjälpa magen med att äta lite som katrin plommon osv om kvällarna:)

Lillen ska väga ungefär 700gram nu och föds han nu kan han överleva! Men våran son ska stanna inne tills det är dax har jag bestämt:) *hihi* Hoppas han lyder! Prata även lite om att jag är rädd för förlossningen osv hon sa att många stirrar sig blinda på just den dagen men det är inget fel! Men vi ska prata om det lite varje gång så ska det säkert hjälpa mig! Hon sa att det är inget konstigt att vara rädd första gången! Fick tid till Socker test med!

Hoppas hösten rullar iväg nu... snart dax för Spanien och när vi kommer hem så är det dax för 3D ultraljud :) ska bli så skoj o se vårat pyre:) hur han har det i magen!
Barnmorskan sa att han är jätte livlig rör sig hela tiden/ han gjorde det idag när vi skulle lyssna på hjärt ljuden:)

Blir en ny mag bild nu ihelgen tänkte jag!




V 25

Vecka 25

Kroppen: Placeringen av livmodern är vid denna tidpunkt ungefär 2-3 fingerbredder ovanför naveln. Barnmorskan mäter magens mått på ett speciellt sätt som kallas symfys-fundus mått. Man mäter det från blygdbenets topp upp till livmoderns övre del. Siffran skrivs upp och bildar sedan en alldeles egen tillväxtkurva. Vid den här tidpunkten är det vanligt att man får höra barnets hjärtljud på barnmorskemottagningen för första gången, genom en apparat som gör att ljudet hörs i hela rummet. Barnets puls ligger omkring 150 och hjärtljudet låter som en galopperande häst. Man mäter även sitthöjden på barnet, genom att mäta avståndet och blygbenet och övre delen av livmodern.
Om du oroar dig inför förlossningen är det dags att börja fundera över hur du kan förbereda dig och vilken hjälp du vill ha. Som partner till en gravid kvinna börjar graviditeten också bli mer påtaglig. Vissa kan känna av liknande symtom som kvinnan har haft, till exempel illamående och viktuppgång.
Blivande föräldrar kan börja fundera över om man vill gå någon föräldrakurs och eventuellt anmäla sig till det.

Barnet: De flesta av barnets organ är färdigutvecklade vid denna tidpunkt och barnet kan nu överleva om det skulle födas. För tidigt födda barn har emellertid svårt att hålla värmen och lungorna är långt ifrån färdigutvecklade. Könsorganen för både pojkar och flickor är färdigutvecklade och barnet kan knyta sina händer och få tag på sina fötter.




Hittade denna underbart söta bild på nätet:) Så himla söt!


Gravidbibel;)



Denna underbara gravidbibel fick följa med mig hem igår från affären, mkt bra läsning när man väntar barn kan jag säga! Har numret innan med! :)Det är så mkt man vill ha svar på som man kan få i den tidningen det är många som tänker samma om man säger så:P Vilket jag tycker är bra! Det är inte lätt heller när det är första gången man är gravid man vet ju inget!

Denna veckan som kommer nu är det dax att besöka barnmorskan! :) Spännade alltid lika roligt o mysigt o få höra hjärt ljuden där inne i magen från vårat Pyre!



Blåbärs Muffins!

Nu i eftermiddag slog jag i hop en blåbärs muffins smet *mumms* Jag hoppas bara att dem är lika goda som dem ser ut som:) Vad tror ni? Fick hem receptet i brevlådan i en reklam tidning var ju bara så tvungen att testa! :)
Blir smak prov efter middagen!

Förresten måste bara tipsa! Babyproffsen på Sallerupsvägen i MALMÖ har ju flyttat till Toftanäs istället grymt fin butik och massor med saker, mkt lättare och se allt nu:) Och mkt bra personal hon som hjälpte oss idag var jätte duktig har faktiskt aldrig fått så bra hjälp kan jag säga, i en barnvagns butik! Vi hade väldigt tur för den bil stolen vi hade tänkt köpa till pyret senare i höst var där KAMPANJ på! Så den fick följa med oss hem:) Bilder kommer inom kort på den!

Här får ni se dem i alla fall!





Privata bilder!


Mag bild nr 2

Nu bjuder jag på magbild nummer 2 ,ser ni skillnad magen växer som den ska! Blir större och större!
Om två veckor åker vi till värmen Spanien ska bli så underbart härligt och komma ner till huset:) Vi båda behöver komma och få lite värme innan vårat Pyre ska titta ut:) Kommer även blogga från Spanien, jag hoppas man kan koppla upp sig med sin laptop på Internet cafe så man kan visa lite foton!
Just nu är det hela 26 grader sol där nere:) *längtar* vi åkte ju inte utomlands under våra sommar semester så det blir nu början av hösten i stället!
Funderar starkt på USA nästa år! Men inget går o boka förrens vårat pyre har kommit ut och vi vet vad som händer:) Inte lätt och förboka! Men man kan få fortsätta drömma tills han har kommit!

Hoppas ni får en underbar Lördag! För det ska vi ha!



Måndag!

Ja då sitter man här efter en dags jobbande och det är måndag kväll! Känner mig sliten i kroppen så det blir ett inlägg här sen ska jag fixa lite i köket och sen blir det sängen & tvn:) Behöver vila!
Tycker att helgerna går så enormt fort fattar liksom inte vart den lediga tiden tar vägen, någon som vet??
Igår hade vi fika gäster här hemma super mysigt! alltid skoj o bjuda på fika med trevligt sällskap!
Orkar tyvär inte lägga upp bilderna från kräftpartajet idag! Får bli en annan dag..När jag känner ork till det!

Gick in om Kahls kaffe och köpte med mig ett super gott the med mig hem:) har börjat gilla te lite mer än kaffe nu:) Plus att vi fick en super smart the kopp eller vad man ska säga! Kommer foto på den senare!

Blir helt rörd av alla kommentarer jag fick får på det fotot på mig sen i lördags, klänningen har jag lånat av min syster hon har köpt den på MQ för ni som undrar märke SUNSHINE !Jätte vacker:)






Gårdagens Outfit:)

Bjuder på lite bilder på gårdagens kräft partajs outfit:) BJuder på lite andra bilder senars idag:) Ska göra mig iordning nu och tömma diskmaskinen vi ska ha lite fika time vid 12 då våra vänner kommer på besök:)

 



Kräftpartaj!

Ikväll vankas det KRÄFTSKIVA, det är J `s företag som ska ha Kräftskiva här hemma med respiktive!
Just nu är jag döö trött efter att vaknat tidigt och städat undan lite!
Men sen kommer det säkert bli döö skoj få göra mig fin:) osv!

Finns det något godare än att äta kräftor ?? Jag älskar kräftor kan sitta i timmar:)

Hoppas ni får en underbar lördag:)

Krams



HJÄLLPP!

Blir såå less mina fötter svullnar o svullnar hittade världens snyggaste stövlar idag tror ni dem gick på mig ehh NÄÄÄ!! ;( *ledsen i ögat* tog ändå en storlek större än vad jag brukar ha!! Detta kan inte vara sant!! Jag tycker att snygga skor är ett måste det gör så mkt , jag vill fan inte springa runt i fula skor hela hösten men just nu känns det som att jag kommer få göra det! Innan jag blev gravid sa jag hela tiden jag kommer inte lägga mkt pengar på gravid kläder osv när jag är gravid men akk såå fel jag känner verkligen att jag ska lägga pengar för det jag vill ha för att jag ska känna mig snygg och dylikt! Det är verkligen en jätte stor förändring för en med graviditet ena dagen känner mig sig vrål snygg ena dagen tvärt om!

Idag är nog en sådan dag då allt på mig är skit & jobbigt tyvär! Känslorna går upp och ner hela tiden! Vilket är mega jobbigt tycker jag! BARA längtar efter att vårat pyre ska komma! Hoppas att tiden hösten springer iväg så man kan få välkomna vårat pyre till världen:) Både jag och J längtar så mkt , det ska bli så spännande och få se vårat Pyret på 3D ultra ljud som vi ska på den 7 Oktober:) då vi hoppas vi kan få se vem han är lik :)
Han är verkligen vårat allt:) Det är många som undrar om vi har bestämt något namn för vårat pyre osv..
Och ja vi har väll nästan bestämmt oss för att det kommer att bli WILLIAM vå båda gillar det jätte mycket och vi tycker att det passar men sen samtidigt man vet ju aldrig kanske dyker upp ett annat namn.:)

Vet ni vad mammsen ringde för en stund sen och sa att mina kläder och saker som jag har beställt från H&M har kommit JIPPPPPI:) *äntligen* så imorn efter jobbet så ska jag köra till ma & pa o hämta upp mina saker:) lite nya kläder! Tänkte faktiskt fota dem på så ska ni få se kanske till helgen:) Beställde även en väska hoppas den är snygg och att jag gillar den! Har min favis väska nu som ser ut som jag vet inte vad... Som jag har haft i flera år ja ni läste rätt flera år haha!! Men den måste verkligen bytas ut nu! Har inte hittat någon i den storlekn som jag har gillat har ju multom med väskor här hemma men inte i bahglig storlek som jag tycker är lagom till jobb osv!

Ni får ha det gott där ute! Vi synes! Ciao;)



Hittade denna söta bild på nätet:)