Härliga fredag:)

Idag har det varit så härligt... Världens bästa fredag halv dag slutade redan kl 13:00 det hade jag velat göra varje fredag så mycket man har hunnit med här hemma som man inte hinner annars:)
Solen har skinnit hela dagen riktigt härligt höst väder:)
Håller på att tvätta nu vi har så mykcet tvätt förstår inte riktigt! Känns som det kommer bli 4 maskiner!
Får nog ta en rensning i garderoben och få bort allt skit! *haha*
Min pärla går som en klocka är så nöjd med den:)

Nu i helgen vet jag inte riktigt vad som händer mer än att vi ska hjäla min syster och hennes familj att flytta och nej jag ska inte bära tunga saker men lite lätta saker kan jag alltid hjälpa till med!
Har åkt på foglossning vilket är mindre skoj:(( Men vad gör smärta när man väntar på något positivt man längtar mer och mer för varje dag så går! Han är så Välkommern till oss när han är redo för att titta ut!!

Tänkte visa upp min Pärla här i bloggen! Tyvär är inte fotot det allra bästa!!
Men det får duga idag! Orkar inte ta något nytt idag! Men fler bilder kommer inom kort.



Privat Bild!!!



Pärlan!!

Imorn hämtas Pärlan min hem:) Vi har tittat runt en del på bilar och det är inte lätt jag har ju alltid varit en BMW tjej men den la jag ner för ett tag sen då jag tänkte att jag vill inte ge för mkt för en bil men den ska vara säker o passa mig o vårat Pyre! Ford focus har vi tittat på en  trevlig bil men det var något som sa Nej! Var och prov körde en i Söndags! Sen nu hittade vi PÄRLAN den väntade på mig perfekt Pris och super fin:)
Så det blev en BMW 316 TI Compact 2001 silver! Den kommer passa mig & Pyret perfekt! :)
Imorn ska vi hämta hem den, den är köpt på Bilfirma!
Tänkte att jag ska fota den i helgen så ska ni få se bilder, bilderna från nätet är redan borttagna:((( *pust*

Fick min nya Samsung nu i kväll:) det blev en Jet! Så nu ska jag sälja min Rosa F480 någon som är sugen på att köpa??




En timme..

Skulle man skruva tillbaka tiden i natt:) så härligt det var att man fick en timme extra att sova det kändes verkligen super härligt!
Söndag idag och vädret är ju inte så VÄRST roligt! Sitter och tittar på blocket efter en extra bil till mig, J får sin Audi A4 kombi på måndag helt ny:) så vi behöver en extra bil nu när jag ska gå hemma! Är inne på en Halvkombi Ford Focus eftersom det räker med en kombi bil tycker vi!:)
Och ford focus känns det ändå som man kan få mycket för pengarna, när jag tittar på Blocket! Var ju inne på BMW innan en helt annan bil, men jag vill inte lägga för mycket pengar på en bil så mycket annat man vill ha pengar till! Vill ju till NEWYORK nästa år och ja jag vet att ni kommer säga ni är inte kloka som ska ut och resa med ett spädbarn!
Men allt går om man vill:) Och Newyork är ju min DRÖM har varit det i flera år men så har det blivit Thailand dem åren i stället! Men nu vill jag SHOPPPPA! Och i Usa finns å mkt fint både till en själv och till vårat Pyre!

Hoppas ni får en trevlig Söndag!



Ajjj...

Vaknade i natt och hade ont i magen, gick på Toa! Tänkte att det måste hjälpa sen låg jag o vred på mig halva natten tänkte det är ju inte redan dags!! Vaknade sen gjorde mig iordning för jobbet sen så har jag jobbat hela dagen gör ont imellanåt känns som hela magen blir stenhård!! Någon som är har varit gravid som har varit med om detta?? Har bestämt mig för att har det inte gått över tills imorn ska jag ringa min Barnmorska!
Jag vill ändå avakta och inte flyga på telefonen så fort det känns lite konstigt!
Vi längtar mer & mer för varje dag som går efter vårat Pyre nu!


Blev lite irriterad innan nu i kväll har ju beställt varor från Hm för ett tag sen! Men som sagt dem kommer inte förrens i mitten av November! Så jag fick fnatt gick in o avboka allt nu i kväll på nätet så där sparade jag in 600kr haha!!! Men nu sitter jag istället & och tittar på Ellos sida!
Behöver shoppa lite tröjor funderar på att besöka Gina Tricot och se hur deras utbud är vill helst inte lägga så mkt pengar nu på större kläder eftersom tiden går fort och det är inte så lång tid kvar nu!
Tänkte på Gina kan man hitta till ett bra pris.

Förresten har köpt en kofta på Gina för ca 1-2 mån sen Grå aldrig använd hör av er om ni är intresserad utav att köpa den till en billig peng!
Ska lägga ut den på Tradera med tänkte jag, men måste lära mig först hur det funkar haha!





Seg...

Är så extremt trött tänkte bara lägga upp ett kort inlägg! Har jobbat över nu i 2 dagar så jag är såå TRÖTT!!!
Men men ska snart göra mig redo för sängen och titta lite i tidningar & tv:)

Hoppas allt är bra med er:) ??



Pyrets Säng!





Här får ni se vårat Pyrets säng:) Där han ska ligga o sova:) Igår hittade vi äntlitgen sängen vi ville ha! Och idag skulle vi ut o köpa GANT påslakan setet vi hade sätt ut, men så hittade vi detta ur söta Lexington sättet i stället plus kudden med nallen på:) Så nu fattas det bara ett spjällskydd vi såg ett fint blått och vit randigt som är från Lexington men jag vill se på flera ställen först vad det finns för något:)
Hans rum är så fint, kommer ta flera bilder en annan dag men nu ville jag bara visa er sängen :) Finns så mycket fint till dem små, men jag kan säga jag är mer kräsen till Pyret än till mig & J!

Märket på sängen heter http://www.troll.lv/ sängen köpte vi på Babyringen i Malmö.


Gomorgon Sverige!

Sorry för att jag ej har skrivit på ett tag nu! Men jag har inte haft någon skriv ork eller så!
Har varit så mycket nu! Igår var vi ÄNTLIGEN och köpte säng kudde och täcke till vårat Pyre:)
Kommer bli så fint så! Idag ska vi ut o bestämma oss för GANT påslakan sättet till honom:) *mys*
Det är mycket med det hela och tiden börjar springa i väg nu och vi har inte hittat en extra bil till mig:(((
Säg till om ni vet någon bil! Det är så svårt vart inne på BMW men jag vet inte ut eller in! J får sin nya AUDI A4 KOMBI 1 nov så vi vet ju inte om vi vill ha en till kombi eller en mindre bil! :S Inte lätt!!

Igår så var vi hos ett par Vänner på kvällen super mysigt:) åt god thai mat :) osv! *mums* Ibörjan av min graviditet så kunde jag inte äta eller ens lukta på thai mat som jag älskat innan! Men nu kan jag äta det igen *jippi* är inte så känslig längre TACK & LOV!

Har kommit in i en period då jag vill ändra om här hemma, men först på listan står Pyrets Rum och inget annat ska bli klart först;)

Hoppas ni får en underbar Söndag:)





Pust o åter pust...

Börjar med att bjuda på gårkvällens outfit när vi var bortbjudna:) Som ni ser så växer o växer magen:)



Iallafall idag är det söndag o vi har varit runt lite o kollar på säng till vårat Pyre, men ackk så svårt det kan vara att hitta en fin spjällsäng vi vill inte ha en vanlig utan vi vill ha en stillren snygg en! Men det är verkligen inte lätt;( hittade jätte fint GANT påslakan som vi ska köpa till honom men som J sa vi köper allt på en o samma gång! Men när och vart ska vi hitta sängen?? Ska kolla lite på nätet med och se om vi hittar något som vi kan tänka oss!
Ni får jätte gärna komma med förslag om ni har sätt någon fin!!
Idag ska vi i allafall montera i hop byrån så vi kan lägga ner hans kläder i!
Förresten igår när mamma & jag var i Lund City så hittade jag en super tuff overall till vårat Pyre som han ska ha och den fick följa med hem! ;) Så nu har han två stycken en ljusblå & o en svart! Bilder kommer inom kort!

Tack för alla fina kommentarer på våra 3d bilder:) Blir så rörd! Han ville verkligen visa upp sig för mamma & pappa i början men sen i slutet så ville han inte längre;) Dem sa till oss att det är ovanligt o få så bra bilder som vi fick allting handlar om hur ens bebis ligger & rör sig!:) Men jag rekomderar det varmt till er som har tänkt & göra det! Det är värt alla pengar vi betala 1600kr då fick vi en massa bilder på papper o även cd rom skriva och sen fick vi en dvd med hela undersökningen inspelad:) Och sen fick vi ett intyg på att allt var fint:) Med våran baby pojke:)

Är så sugen på att färga håret & klippa mig funderar startkt på två färger i håret en mörkare o en ljusare! Och klippa upp håret igen!

Hej så länge!



Här får ni se..

Vårat pyre! Jag har bestämt mig för att jag kan visa upp våran stolthet:)
Är så nöjd vi fick så mkt bilder men jag har valt ut några stycken!



Baby Pojke Hadenius Gyllin är det inte underbart vad man kan se:) Här är vårat pyre som vi längtar så efter:)



Här suger han på tummen:)



Här får ni se min fot :)

Bilderna är PRIVATA!!!

Nu blir det frukost för sen ska jag köra in till Lund & träffa mamma vi ska gå i stan innan jag ska hämta hem min J från Sthlm och i kväll ska vi hem till Vänner:) *mys*


3/4d ultraljud

Igår var vi äntligen på 3D ultraljud o vi fick se våran krabbat:) Gud vad tydligt man såg, barnmorskan tycker att han är lik J :) Det var så grymt känslosamt o få se han ligga där inne man fick tom se ett leende från vårat Pyre!
Och det är fortfarande en Pojke:) Så namnet har vi bestämt nu till 90% :)
Allt såg jätte bra ut o han väger som han ska osv:)
Vi fick med oss hela undersökningen på dvd inspelad:) och 25 foton :) både foto på papper o en cdrom skriva med alla bilder:) Värt precis varende krona! Nu vet jag också varför det kostar en hel del o göra det med!
Det är mkt jobb med det hela det är inte så lätt som ett vanligt ultraljud!
Men allting gick så bra! Barnmorskan sa att vi var LYCKLIGT lottade som fick så skarpa och fina bilder där man ser TYDLIGT!:) *STOLT*

Har inte riktigt bestämt mig än om jag ska lägga upp ngn bild här , vi får se vad tiden visar sig!
När han kommer till världen så får ni självklart se honom:) Det har jag redan bestämt! Då får ni följa våran vardag:)

Ha det gott!


Borta bra men hemma bäst;)

Nu är vi hemma igen! Ätit tänkte jag kunde dela med mig lite bilder!
Har inte gått igenom alla men en del! Så här få ni se!





Privata Bilder!



ZARA HOME...

Jag ar helt kar vi har  hittat ZARA butik med hem inredning saker dar var sa mkt fint! Varfor finns den ej i sverige forr:(( iforsig dem har pa ellos ZARA HOME saker! Men butiken ar juvlig:)

Imorn aker vi hem till KALLA sverige igen , vi har haft det underbart harligt!
Tyvar har jag inte uppdaterat sa mkt har pa bloggen! Blir sa nar man e pa semester!
Nu nar vi sen kommer hem till Sverige sa blir det mkt att forbreda infor allt! Som kommer handa till host/vintern!
Mkt roligt som kommer handa kan tyvar inte avsloja har pa bloggen an;) Ni far vanta! Men det ar nagot jag alltid har stravat efter :) :) o varat Pyre som ska komma han ar sa efterlangtad, vi langtar sa mkt efter honom:)
Nu nar vi kommer hem till sverige sa vantas 3 D ULTRALJUD :) Ska bli sa enormt mysigt att fa se varat pyre pa skarmen det ar en sadan maktig kansla!
Han ror pa sig konstant nu! Vilket ar spannande!

Ni undrar sakert om jag har shoppat nagot har i spanien! Tro det eller ej men jag har inte kopt nagot till mig eller varat pyre! Kan inte fatta det sjalv men har faktiskt inte hittat nagot som jag har velat ha!
Daremot min J har stor shoppat host vinter klader till honom pa ZARA dem har sjukt snygga klader till killar med! O spec har i spanien har dem lite mer an i sverige! Zara ar ju spanskt! Sa nu har han super stiliga snygga klader till han kommer hem:) o jobba i osv... far fota han i dem nar han kommer hem sa ska ni fa se! Kamera batteriet haller pa att do hittade inte laddaren nar vi skulle aka ivag men den har hallt i en vecka och det var ju tur det!
Foton far ni se nar vi  kommer hem! :) Har tagit en el del far ga i genom alla nar vi kommer hem!

Laste att det ar kanelsnackans dag i dag i sverige!!! FANNNNN jag vill med ha!!!
Ni far ata for oss med:) Men imorn ska jag kopa mig en stor snacka nar vi kommit hem pa kvallen:)

Ha det gott!!!
Vi hors & ses snart igen men da ar jag i Sverige igen:)