Ikväll gäller det..

Ska bli en mykcet trevlig kväll min älskling J fick biljetter till melodifestivalen ska bli grymt skoj:)
me like:)

Hinner tyvär inte skriva mkt mer har en del att fixa med nu.
Men jag lovar uppdatering kanske efter när vi kommit hem i kväll eller imorn:) krams på er


Söndags läsning...



Här ser ni min söndags läsning:P


Vi bor på Landet!

Många som undrar hur man bor osv! Vi bor på landet jätte härligt tycker jag vi är två nybyggda hus:)
Tog en bild i detta trista gråa väder:( men ni får en bild i allafall trädgård o garage ska vi fixa till Vår & sommar så det bli att göra då!



Jag vet det ser jätte tråkigt ut men vädret gör jätte mycket! Har helt glömt bort att ta bilder när det är sol ute:) som tex igår hade det blivit perfekt:) Ni får gärna komma med tips ang trädgårdsdesign osv..:)


Skogalen dam!

Ja ni har isåfall kommit rätt jag älskar skor ja jag älskar skor vem gör inte det och igår kväll hittade jag dessa underbara ballerina hos scorett.se 
Så himla söta Tiamo kostar 450kr inte alls farligt dyrt för så söta skor:)

Förresten på tal om söta skor så har jag köpt världens sötaste finsko till min systers lillsnäcka som kommer till Sommaren:)



Gomorn söndag!

Vaknade väldigt tidigt för att ha somnat sent:) Men det är bara skönt att komma i gång dagen tidigt.
Spec när J ska jobba mellan 14-1800 idag han ska ha hand om deras kvälls team idag!
Snön ligger väldigt fint ute idag fast det är lite dissigt så snart ska vi nog ut på våran morgon promenix!
*me like* gillar det!

Vad händer annars idag måste börja planera veckan! Har alltid vattengympa på tisdagar & torsdagar nu, det är jätte härligt! Men sen vill jág börja få in rutiner på gymmet igen:) Så veckorna kommer verkligen bli fullbokade med allt!
Måste även få in en städdag och även tvättningen måste vi bli lite mer duktig på vi har ju tvättmaskin o allt:) Får försöka tvätta lite varje dag!

Ikväll blir det middag hos mamma & pappa ska bli mumsigt :)



EMD & MOLLY !!

Helt rätt låtar gick vidare tyckte jag EMD & MOLLY, vart dem som var bäst i kväll tyckte jag!
Kan säga att jag gillar inte alls hon som är programledare i Melodifestivalen hon är bara för MYCKET!!!





Thailand












Här är några få av över 1000 bilder som det blev på resan!
Resan började på min 25års dag alltså den 26 Januari på eftermiddagen , resan som vi sett fram emot ett halvår och rätt som det var så stog vi där på Kastrup och packning:)
Vi skulle vara i Thailand i 2 veckor och dem 2 veckorna var så enormt roliga längtar verkligen tillbaka, vi hann med så enormt mkt utan att stressa!! :)
Det var min tredje gång i THAILAND men landet är verkligen ett paradis för våra vänner som var med var det första gången men dem blev helt kära kan vi säga ! Som jag säger det är en drog!!! ;)

Dem resemål som vi besökte var

* KHAO LAK där v i bland annat Åkte ut till simiriland Island och snorkla och hade det allmänt mysigt under en hel dags utflykt:) plus en bergstripp som jag trodde var sista gången i mitt liv typ jag skulle leva :) Var verkligen ett stupp och dem varna inte turister utan sa bara vill ni se fin utsikt så gå upp!! Klart man klättrar då;)
Annars åkte vi ut till djungeln och red på elefant vilket var en väldigt fin upplevelse:)

*PHI PHI ISLAND var nästa resmål där det var mkt mer hålligång och roligt hade vi:) Snorkling bad och solning var det som stog på schemat där:)

*Efter ett bra tag på PHI PHI ISLAND så begav vi oss vidare till KARON BEACH PHUKET där vi tog igenom oss innan shoppingen i BANGKOK hade det verkligen super duper bra där:) Bodde på OLD PHUKET HOTELL ett jätte bra och fint hotell vi bodde på den nya delen med utgång direkt ner i poolen:)  Det gillade vi LYX var det hotellet:)

*BANGKOK där var det SHOPPPPING, shoppade det jag ville ha Converse skor vita, 4 par jeans:) plånbok GUCCI, och lite annat smått och gott:)

Sen var det bara att sätta sig på planet hem TILL VINTERN:((
Jag kan säga att jag hade kunnat skriva mycket mycker mer om denna underbara resa. Det är ett minne för livet.
Ni som inte varit i THAILAND åk ditt, det är ett paradis åk på massa utflykter och se riktiga Thailand och inte bara turist thailand för det är som Mallorca. HAHA!!!

Om det är något ni vill fråga om THAILAND så passa på att fråga jag kan tipsa om bra hotell osv.. utflykter vad man ska tänka på osv..

KRAMS:)


Datorhörna!!

Jaa då får ni äntligen se min dator hörna här hemma:)
Är jätte nöjd!



Lördag:)

Igår kväll så somnade vi jätte tidigt framför tvn, och sen vakna jag 8 imorse kände mig riktigt utvilad:) ,vilket är härligt! Titta ut och såg att det var helt vit fortfarande så det blev en lång runda med J när han hade vaknat och nu precis har vi käkat frukost! Snart ska jag göra mig iordning och träffa vänner:) ska bli skoj!
Var ju ett tag sen nu!

Ska annars kanske idag köpa dator skärm till min laptope en sen present från mamma & pappa:) har ju haft beslut ångest vad jag ville ha först spegel men nu har jag bestämt mig vill ha dator skärm!

Ikväll är det schlager ska bli mysigt och titta på det tänkte kanske ha lite ost bricka och dricka lite vin:) *me like* Har hört att Molly sanden ska vara väldigt duktig för sin ålder!

När vi var ute o gick så tänkte jag ta fina foton men glömde kameran inne så det blev tyvär inget, men ska skärpa mig med foton osv. Tänkte även om jag köpte dator skärm idag osv ska jag fixa en massa med THAILANDS bilderna och göra ett inlägg väldigt många som frågar vart det tar vägen:)



Molly Sanden som ska vara med i Schalgern i kväll:)





Så tråkig jag är!

Så tråkig jag är som uppdaterar dåligt!
Sorry men jag somnar tidigt om kvällarna!
Nu ikväll har jag varit på vatten gympa och nu är jag hemma hos mamma o pappa o väntar för att
min kära J ska ringa och säga att jag ska hämta honom!!!

Vad händer annars inte så mycket!
Jag har lovat ett THAILANDS inlägg och det kommer antagligen till helgen måste först gå igenom sådära
1000st foton och välja ut några om det finns! som jag kan ha med här på bloggen!
Jag lovar ni ska få höra om resan..

Hm har även börjat med heminredning nu, tyckte faktiskt inte där var så jätte mycket snyggt. Men det kommer kanske...
Haha! Tycker dem börjar med allt i alla butiker nu förrtiden

Men nu hörs vi snart igen Lovar! SKA BLI BÄTTRE på att skriva:)


Ny vecka nya tag

Nu är det ny vecka med nya möjligheter det gillar jag:) men fortfarande blev det lite jobbigt med middagen nu när vi kom hem från jobb tog 3 tuggor sen var det kört!! Jag älskar mat!! men var nog inte riktigt sugen på falukorv!! men men finns annat skräp som bara slinker ner:)

Jag hoppas jag kan gå iväg på vatten gympa imorn kväll, det är så härligt:) två ggr i veckan:) härligt:) tisdagar & torsdagar!
Idag när jag var inne på hms hemsida så stog det att dem ska ha heminredning nu snart med:) det gillar vi:) hitta massor jag funderar på att beställa kläder:) till mig ! Men funderar är det lönt om man nu ska förändra kroppen lite!

Funderar lite på att dra på mig mjukis dress och bege mig ut i snön lite innan det ska hängas tvätt!

Hoppas ni har haft en bra måndag??


Design hjällppp!!!

Behöver verkligen hjälp med en ny design här på min blogg!!
Ngn snäll som känner att dem kan har tid att hjälpa mig??
Vill ha lite mer bilder och nya färger:)


Vill verkligen

få tid nu till operationen!! Kan dem bli klara med sitt avtal nuuu!!!


Vill verkligen

få tid nu till operationen!! Kan dem bli klara med sitt avtal nuuu!!!


Sisådära...

Det blev en chock för kroppen när vi kom hem från Thailand, det blev lite för mycket kände jag direkt när vi kom hem:(
Kroppen blev tyvär stressad osv... somnade dessväre mellan 19 -20 varje kväll försökte allt för att jag skulle hålla mig vaken men det gick tyvär inte! Känner mig fortfarande lite trött men det har blivit bättre.. Känns fortfarande konstigt i kroppen:( i mellan åt får jag ont i magen av kaffe har jag aldrig fått innan samma sak ibland när jag äter!!
Men men man är väll snart tillbaka till vardagen igen som vanligt! Vi hoppas att allt ska bli som vanligt igen med rutiner osv nu iveckan!!
Började jobba dagen efter vi kom hem, och det kändes också var riktigt trött redan vid 3 på dagen!
Vi har aldrig förr varit så trötta efter en sådan hära resa...

Annars så är allt bra! Vill få igång träningen på allvar igen:) osv...

Dem som inte vet så ska jag bli moster till en liten flicka nu till sommaren bärknat början på Juli ska bli så enormt skoj:) jag längtar väldigt mycket:) Kommer bli riktigt skoj:)

Angelica vi måste verkligen bestämma en ny tid och ut och käka osv:) Var ett tag sen vi sågs nu:(( plus att vi måste ut och kolla vårmodet :))) Känner verkligen för att shoppa hem lite vår kläder...
Köpte 4 par jeans i Bangkok som jag gillar skit mkt:)) köper alltid jeans när vi är där 150 kr per jeans är inget plus att dem håller nästan bättre än ett par vanliga äkta  jeans...

Resan kommer jag berätta om i ett annat inlägg. Ville bara skriva och säga att jag lever!!:)




I´m back to SWEDEN!

Dåååå är man hemma igen! Jag vet jag skulle säga hejdå innan vi åkte men det blev så stressigt!
men men nu är vi hemma igen :) vi har haft det rikitgt underbart sol och sol och sol! PLus att vi har hittat på en himla massa!! Tänkte bara informera att jag är hemma!

ses sen.. kram