Pust o åter pust...

   PUBLICERAT 2009-10-11 › KLOCKAN 15:08:59
    KOMMENTERA INLÄGGET 3 st kommentarer

Börjar med att bjuda på gårkvällens outfit när vi var bortbjudna:) Som ni ser så växer o växer magen:)



Iallafall idag är det söndag o vi har varit runt lite o kollar på säng till vårat Pyre, men ackk så svårt det kan vara att hitta en fin spjällsäng vi vill inte ha en vanlig utan vi vill ha en stillren snygg en! Men det är verkligen inte lätt;( hittade jätte fint GANT påslakan som vi ska köpa till honom men som J sa vi köper allt på en o samma gång! Men när och vart ska vi hitta sängen?? Ska kolla lite på nätet med och se om vi hittar något som vi kan tänka oss!
Ni får jätte gärna komma med förslag om ni har sätt någon fin!!
Idag ska vi i allafall montera i hop byrån så vi kan lägga ner hans kläder i!
Förresten igår när mamma & jag var i Lund City så hittade jag en super tuff overall till vårat Pyre som han ska ha och den fick följa med hem! ;) Så nu har han två stycken en ljusblå & o en svart! Bilder kommer inom kort!

Tack för alla fina kommentarer på våra 3d bilder:) Blir så rörd! Han ville verkligen visa upp sig för mamma & pappa i början men sen i slutet så ville han inte längre;) Dem sa till oss att det är ovanligt o få så bra bilder som vi fick allting handlar om hur ens bebis ligger & rör sig!:) Men jag rekomderar det varmt till er som har tänkt & göra det! Det är värt alla pengar vi betala 1600kr då fick vi en massa bilder på papper o även cd rom skriva och sen fick vi en dvd med hela undersökningen inspelad:) Och sen fick vi ett intyg på att allt var fint:) Med våran baby pojke:)

Är så sugen på att färga håret & klippa mig funderar startkt på två färger i håret en mörkare o en ljusare! Och klippa upp håret igen!

Hej så länge!



Hemma hos Katta ›

Vilken fin magbild, gillar sidenbandet i midjan! Bra gravidtips där =)



Vad kul att du valde att visa oss 3D-bilderna till slut. Herregud vad hans drag syns tydligt. Drog precis hit min H till laptopen för att visa honom vad vi gått bet om, ha ha!



Vi är också ute på sängletarjakt just nu. Trodde att vi hade valt en sängmodell men så igår när vi skulle lägga in en beställning insåg vi att det kryllar av funktioner som vi inte alls tänkt på, puh!



Just nu velar vi mellan två modeller som finns på Babyproffsen. Mer rejäla än IKEA:s varianter på något vis. Tror bäddmåtten är aningen större också. Är också ute efter en enkel vit sängmodell så vi verkar ha samma säng-smak...



Ha en mysig kväll! Kraam

Datum: 2009-10-11 Tid: 17:47:22 BLOGG: http://kattabloggen.blogg.se/
Mindy ›

God kväll min kära vän..Det har vi redan bestämt sedan innan vi kommer inte dela med oss några bilder på våran som..Vi vill hålla han för oss själva..Finns ingen andledning att dela med våran ögonsten för såna vi inte känner..,men det gör man som man själva känner för..man får vara rätt försiktigt vad man lägger upp ockås för man vet inte vad som gömmer sig bakom skärmanarna & tar bilderna & inte vet jag vad de gör..Får snart bestämma en dag som vi träffas..kram kram

Datum: 2009-10-11 Tid: 20:22:23 BLOGG: http://blondis81.blogg.se/
jessi ›

Hej du vackra strålande gravida kvinna!



Vilka mysiga bilder på lillen du hade på förra inlägget, såå fint!



KRAM

Datum: 2009-10-13 Tid: 06:54:57 BLOGG: http://lyckoljus.blogg.se/



DITT NAMN:


DIN MAIL:


DIN BLOGG:


KOMMENTERA:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!